SEVIS - BOB index Záujem investorov o akcie rastie - Oravec, Peter
Bratislavská opčná burza (BOB). Sprostredkovanie opčných a termínových kontraktov. Trh jednodňových termínových kontraktov. Rast záujmu investorov o akcie. SEBIX (SEVIS - BOB Index) - poistenie portfólií proti veľkým poklesom cien na kapitálovom trhu. SEVIS - BOB Index.