Slovenský kapitálový trh z pohľadu investičnej spoločnosti - Vaškovič, L.
Porovnanie slovenského a českého kapitálového trhu. Výsledky obchodovania a objemy na BCP v Bratislave, BOB a RM-Systéme Slovakia. Úloha zahraničných finančných investorov. Kapitálový trh v SR je úzko spojený s privatizáciou. Oneskorením 2. vlny kupónovej privatizácie zaostáva vytváranie podmienok pre kapitálový trh.