Užitočný nástroj, alebo časovaná bomba? - Drahotský, D.
Destabilizácia medzinárodných finančných trhov. Medzinárodný obchod s derivátmi. Nutnosť zabezpečenia integrity peňažných a kapitálových trhov. Nutnosť regulácie derivátnych obchodov.