Možná cesta zo začarovaného kruhu Sny o prosperite nemusia byť ani v našich podmienkach utópiou - Luptáková, O.
Rast objemu obchodov, ktoré sa uskutočňujú bezhotovostným platobným stykom. Využívanie zmeniek, šekov a platobných kariet. Spôsob využívanie forfaitingu, jeho výhody a nevýhody oproti faktoringu.