Cestou křížovou - Šmejkal, Václav
Prevratné udalosti v Rusku v r. 1990-1993. Vývoj v Rusku má celosvetový rozmer. ZSSR v r. 1990-1991. Politický a hospodársky vývoj. Stagnácia. Jelcin versus Gorbačov. Udalosti r. 1991.