Hospodársky vývoj SR v roku 1993
Liberalizácia cien. Liberalizácia zahraničného obchodu. Reforma daňového systému. Sociálna záchranná sieť. Vytváranie nových finančných inštitúcií. Reštrukturalizácia a privatizácia podnikovej sféry. Zvýšenie kontroly finančného hospodárstva.