Maďarsko: stále zamračené Belasejšia obloha národného hospodárstva sa ukáže až v roku 1997 - Sotník, Alexander
Odhad hospodárskeho vývoja v Maďarsku podľa štúdie, ktorú vypracoval Ústav svetového hospodárstva Maďarskej akadémie vied. Kríza maďarského hospodárstva a súvislosť so svetovou recesiou. Šance na oživenie hospodárstva. Zahraničné investície v Maďarsku v roku 1993.