Pokles exportu, rast nezamestnanosti Výsledky vývoja hospodárstva SR v roku 1993 v číslach
Hrubý domáci produkt. Zamestnanosť a priemerná mesačná mzda. Objem realizovaných investícií. Domáce a zahraničné trhy. Nezamestnanosť.