Trochu skepse neuškodí Problémy české ekonomiky devadesátých let - Bálek, Alexej
Česká ekonomika stojí na prahu obdobia rastu. Odhad priemerného ročného tempa rastu hrubého domáceho produktu v r. 1994-2000 je asi 3,6 perc. Kurz a inflácia. Prehlbovanie neistoty medzi obyvateľstvom. Nedostatkový kapitál. Bytová otázka. Školstvo. Veda, výskum, vývoj. Ekológia. Porovnanie so situáciou v Európe.