Výsledky konjunkturálneho prieskumu v priemyselných podnikoch za štvrtý štvrťrok 1993 a odhad na 1. štvrťrok 1994 - Bednárik, J.
Prieskum vývoja ekonomickej prosperity v priemyselných odvetviach. Dosah transformácie hospodárstva. Hodnotenie celkovej ekonomickej situácie. Prehľad objemu výroby tovaru. Odhad vývoja základných ekonomických ukazovateľov na 1. štvrťrok 1994.