Ekonomika nejen v rekonvalescenci - Šíba, V.
Pozitívne a negatívne výsledky transformácie ekonomiky ČR. Hľadanie optimálnej cesty z hospodárskej recesie. Priority hospodárskej politiky ČR. Nutnosť reštrukturalizácie výroby, zmeny štruktúry produkcie, smerovanie k efektívnosti výroby. Potreba vypracovávania konkrétnej a vecnej hospodárskej politiky.