Novela zákona o veľkej privatizácii. 2 - Kolaříková, M.
Zmeny a doplnky už 8. novelizácie zákona č.92/1991 Zb. - Zákona NR SR č.60/1994 Zb.z. z 24.3.1994. Obsah rozhodnutia o privatizácii a možnosti, za ktorých ho možno zmeniť. Úprava informačnej povinnosti. Úloha Slovenského pozemkového fondu (zriadený zákonom č.330/1991 Zb.).