O koreňoch nepriaznivých tendencií Makroekonomické pohľady na roky 1993 a 1994 od M.E.S.A.10
Spoločnosť M.E.S.A. 10 - poskytovanie objektívnych analýz makroekonomických ukazovateľov vývoja SR nezávisle od štátnych orgánov. Analýza hospodárskeho vývoja v roku 1993 a tendencie jeho vývoja na rok 1994.