Transformácia ekonomiky a právny štát - Ovečková, Oľga
Kontroverznosť procesu transformácie ekonomiky. Miera a spôsob zásahu štátu do ekonomiky. Uplatňovanie požiadavky viazanosti štátu platným právom. Stabilita práva a právna istota. Zásahy štátu do sféry súkromného práva.