Rozpočty sú nereálne, vravia starostovia Nový spôsob delenia daní medzi štátom a obcami rozhorčil samosprávy - Beer, Gabriel
Nový systém delenia daní v SR od r.1994, celkový príjem daní v obciach o 11 perc. nižší ako v r.1993. Vplyv tejto skutočnosti na hospodárenie miest a obcí.