Opatrenia Národnej banky Slovenska v záujme obozretného podnikania bánk
Texty Opatrení - o regulácii menových pozícií bánk, o kapitálovej primeranosti bánk a o pravidlách likvidity bánk. Pozri tiež prílohu FAKT, s.16, o úverovej angažovanosti bánk.