Tri roky po oslobodení Ekonomická situácia v Kuvajte sa zlepšuje - Kálaj, J.
Obnova Kuvajtskej ekonomiky a jej návrat na cestu rozvoja. Obnovenie vývozu ropy. Obchodná bilancia dva roky po oslobodení Kuvajtu. Uskutočňovanie privatizačného plánu, možnosti na vytvorenie konkurenčných trhov. Reforma daňových zákonov.