FNM nebude podporovať agóniu neperspektívnych podnikov - Hajko, J.
6.4.1994 schválené NR SR nové prezídium FNM SR na čele s R. Janáčom. Nový výkonný výbor na základe odbornosti. Predaj akcií cez kapitálový trh. Spoločný postup s investičnými fondmi. Neperspektívne podniky do bankrotu.