V zájmu podnikatelů i státu - Kalina, A.
Rozhovor s riaditeľom Štátneho fondu trhovej regulácie v poľnohospodárstve, Ing. A. Kalinom. Fond prispel ku stabilizácii podnikateľských podmienok poľnohospodárskych prvovýrobcov. Nástroje fondu na ovplyvňovanie trhu. Termínované nákupy. Záväzky vyplývajúce z Uruguajského kola GATT pre poľnohospodárstvo.