Trendy svetového obchodu v roku 1993 a vyhliadky na rok 1994 Oficiálna správa Všeobecnej dohody o clách a obchode (GATT)
Plné znenie správy ekonómov GATT vydanej 30.3.1994. Z hlavných záverov. Prehľad vývoja v r.1993 a vyhliadky na r.1994. Obchod s tovarom za r.1993 v jednotlivých regiónoch a najdôležitejších obchodných krajinách. Hodnota obchodu v jednotlivých regiónoch a najdôležitejších obchodných krajinách. Metodologické zmeny v získavaní štatistických údajov o obchode EÚ a ich vplyv na štatistiky svetového obchodu.