Ratingové ohodnotenie Slovenskej republiky Nástroj investora pri rozhodovaní o umiestnení investície. 2 - Kováč, M.
Systém symbolov používaných niektorými ratingovými spoločnosťami (investičný a špekulatívny stupeň). Rating a Slovensko. NBS a jej spolupráca s americkou ratingovou agentúrou Standard and Poor's, s Nomura International a Nomura Research Institute. Ratingová stratégia NBS.