Stratégia vstupu Slovenska na medzinárodné kapitálové trhy - Kováč, M.
Možnosti získavania devízových zdrojov. Stratégia vstupu Slovenska na medzinárodné kapitálové trhy. Úspešnosť verejných emisií NBS na medzinárodných kapitálových trhoch.