NAFTA a MERCOSUR si chcú potriasť pravicou Brazília navrhuje vytvoriť zónu voľného obchodu - Madunická, E.
Brazília a traja členovia združenia MERCOSUR - Argentína, Paraguaj a Uruguaj začnú prerokúvať brazílsky návrh na vytvorenie juhoamerickej zóny voľného obchodu s ostatnými juhoamerickými krajinami. Cieľom rozšírenia MERCOSURu je príprava na liberalizáciu obchodu a eventuálne zbližovanie so severoamerickou zónou voľného obchodu NAFTA.