Duševné vlastníctvo podnikateľa Profitovať možno aj z nehmotných statkov - Vyparina, S.
Formy ochrany duševného vlastníctva. Pojmy hmotné statky hmotné zložky podnikania a nehmotné statky nehmotné zložky podnikania v obchodnom zákonníku.Charakteristika týchto pojmov. Oblasti tvorivej a duševnej práce. Možnosti podnikateľov v tejto oblasti. Výsledky tvorivej duševnej práce, ktoré sú predmetom práva na duševné vlastníctvo.