Slovenská asociácia poisťovní schválila svoje rozhodujúce orgány - Chovan, Pavel
Vznik Slovenskej asociácie poisťovní (SAP)registrovanej k 1.1.1994, ktorá je právnym nástupcom ČSAP. Úloha SAP je obdobná, akú mala ČSAP a akú majú podobné združenia poisťovacích firiem na svete. Orgány asociácie. Význam asociácie ako združenia poisťovacích subjektov v podmienkach poistného trhu.