Recyklácia a likvidácia ako služba zákazníkovi Poradenská služba pro vedoucí prodeje
Vývin podnikových koncepcií na recykláciu a likvidáciu odpadu ako služieb zákazníkom. Ponuky týchto služieb u veľkých renomovaných firiem. Plánovanie tejto služby v podniku.