Bodovací systém si vyžaduje modifikáciu - Štofko, J.
Administratívna náročnosť, ale aj racionálne jadro bodovacieho systému sledovania zdravotníckych výkonov (situácia k máju 1994). Jeho hodnotenie vo Fakultnej nemocnici v Bratislave, ekonomické výsledky (produkcia, náklady, rozdiel) lôžkových a nelôžkových oddelení.