Kam se ztratilo? Vícezdrojové financování zdravotnictví - Pasternak, P.
Financovanie zdravotníctva v Českej republike. Zhoršovanie liečebnej starostlivosti o pacientov. Štátne a súkromné zdravotnícke zariadenia. Úloha štátu a poisťovne v systéme financovania zdravotníctva. Východisko z kritického stavu - vypracovanie analýzy súčasného stavu financovania zdravotníctva.