Závodné stravovanie vo svetle nových predpisov - Vladárová, Marta
Predpisy a zákony upravujúce závodné stravovanie v SR. Závodné stravovanie a daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty. Cena v závodnom stravovaní.