Strategický reengineering
Strategická prestavba (reengineering) organizácie je zameraná na vývoj takej organizácie, ktorá je konkurencieschopná. Každý podnikový proces musí byť podriadený stratégii organizácie. Pre úspech strategickej prestavby sú významné 3 hlavné funkčné oblasti: návrh organizačnej štruktúry, koncepcia ľudských zdrojov, informačné systémy.