Kurzové rozdíly a jejich zachycování v účetnictví rozpočtových a příspěvkových organizací a velkých obcí. 2 - Lehkoživ, J.
Postupy účtovania kurzových rozdielov. Účtovné príklady. Pokladničné operácie v cudzej mene (valutová pokladňa). Poskytnutie úveru na úhradu faktúr v cudzej mene príspevkovým organizáciám. Neinvestičné pohľadávky za odberateľov v Slovenskej republike. Záväzky voči dodávateľom v Slovenskej republike. Zachytenie účtovných prípadov.