Odpisový plán a věcný obsah odpisových sazeb - Bernat, F.
Odpisový plán a niektoré problematické otázky poňatia odpisového plánu. Obsahová náplň odpisových sadzieb. Názory na článok M. Blatného uverejneného v časopise Účetnictví č.6/1993.