Príklady z konsolidácie účtovnej závierky - Farkaš, Z.
Príklady demonštrujúce metódu účtovnej hodnoty pri úplnej konsolidácii dcérskych podnikov a metódu účtovnej hodnoty pri uvedení do ekvivalencie pridružených podnikov. Príklady k príspevku J. Hvoždarovej z č.3/1994 časopisu.