Účetní závěrky - termíny a lhůty - Bernat, F.
Otázky termínu, v akej lehote je akciová spoločnosť (spoločnosť s r.o.) povinná zostaviť účtovnú závierku, jej overenie audítorom a schválenie na valnom zhromaždení.