Strategie samofinancování. 1 Rozhodování o rozdělení zisku - Klusoň, Václav
V minulom roku sa na valných hromadách akciových spoločností prvý raz rozhodovalo o rozdelení zisku. V mnohých prípadoch sa akcionári priklonili k návrhu predstavenstiev a zvolili stratégiu samofinancovania. Niektoré základné prvky a ekonomické súvislosti tejto stratégie.