Důvody, podmínky a princip zápočtů pohledávek a závazků - Houdek, V.
Problémy platobnej neschopnosti podnikov. Odstraňovanie reťazovej zadlženosti podnikov pomocou ekonomických nástrojov, jedným z nich je zápočet. Vysvetlenie vlastného spôsobu a princípu zápočtu pohľadávok. Príklad zápočtu záväzkov a pohľadávok. Ekonomické zhodnotenie zápočtu pohľadávok a záväzkov.