Zdokonaľovanie výrobného manažmentu v podmienkach prechodu k trhovej ekonomike - Dupaľ, Andrej
Prechod riadenia našej ekonomiky od direktívno-administratívneho systému k trhovej regulácii, vyvoláva potrebu zmien v systémoch riadenia výroby. Princípy a charakteristiky vnútropodnikového manažmentu výroby. Predpoklady rozvoja novej výrobnej filozofie.