Ženy v externej predajovej službe Poradenská služba pro vedoucí prodeje
Zmena v externej predajovej službe za posledných 20 rokov - napredovanie ženských predajcov. Odlíšenie ženských predajcov od mužských ich silné, prípadne slabé stránky medzi nimi. Zhrnutie prieskumu v tejto oblasti.