Marcové výdavky na reklamu stúpli dvojnásobne Porovnanie mesiacov marec 1993 a 1994 - Lechnický, Milan
V grafoch spracované a komentované výsledky monitorovania reklamných aktivít GfK Slovakia a týždenníka Trend. Celkové výdavky na reklamu, výdavky na reklamu podľa médií (noviny, časopisy, rozhlas, televízia).