V Spojených štátoch vlani smerovalo do reklamy 134 miliárd dolárov Výdavky na reklamu vo svete - Lechnický, Milan
Štatistické údaje za USA, Japonsko a SRN za r.1991-1993: krajiny a spoločnosti s najväčšími výdavkami na reklamu, výdavky na reklamu podľa produktových kategórií a značiek.