Koučováním k vývoji osobnosti
Efektívnou metódou osobného rozvoja významných vedúcich pracovníkov je tzv. coaching - koučovanie. Jeho cieľom je vytvoriť predpoklady pre vysokú výkonnosť, presvedčivosť a schopnosť vedúceho riešiť konflikty a problémy na zverenom pracovisku. Osobnostné koučovanie - vysoko efektívna činnosť.