Public relations Corporate Identity - Modory, I.
Výklad pojmu podniková identita (Corporate Identity). Formovanie podnikovej identity ako spôsobu organizácie v podniku, ktorá umožňuje dokonalejšie reagovať na potreby trhu. Stratégia a taktika podniku, ktorú neurčuje samotné vedenie podniku, ale celá organizácia. Príklady procesu tvorby novej podnikovej identity v nemeckých firmách.