Dátová komunikácia - budúcnosť už dnes Súkromné informačné siete: novinky aj na našom trhu - Šeban, P.
Poskytovanie služieb širokopásmovej digitálnej siete integrovaných služieb (B - ISDN) na báze ATM (Asynchronus Transfer Mode) ako aj SDH infraštruktúry (Synchrónna digitálna hierarchizácia). Možnosti ponuky siete ATM. Existujúce služby a univerzálna sieť. Služby verejnej dátovej siete (VDS). Filozofia komunikácie. Kritériá privátnych sietí. Trendy súčasnosti.