Ještě váháte s hodnocením pracovníků? - Stýblo, Jiří
Hodnotenie pracovníkov - dôležité pre personálnu prácu, pozitívny moment pre chod činnosti firmy a rozvoj jej zamestnancov. Odpovede na otázky: kedy hodnotiť, podľa čoho hodnotiť, kto hodnotí. Funkcia hodnotenia a úlohy manažmentu.