Činnost personálních útvarů v podniku. 3 Sociální plán - Stýblo, Jiří
Nová orientácia činnosti podniku vynútená trhom, máva tiež sociálne dopady. Ukážky, ako progresívny manažment a jeho personálna zložka môžu riešiť túto situáciu. Hlavné smery sociálneho plánu. Opatrenia sociálneho plánu. Zásady sociálneho plánu.