Dôvodová správa k zákonu NR SR č. .../1994 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov
Dôvodová správa k pomerne rozsiahlej novele živnostenského zákona, ktorá platí od 1.7.1994.