Daňové "abc" - Piršelová, Dagmar
Štvrťročné preddavky na daň z príjmov fyzických osôb na rok 1994 a daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Kto a v akej výške je povinný platiť štvrťročne preddavky na daň, príklady.