Daňový systém a podnikateľská sféra Začínajúci podnikatelia to nemajú ľahké - Šúbertová, Elena
Vplyv nového daňového systému platného od 1.1.1993 na rozdeľovacie a prerozdeľovacie procesy fyzických a právnických osôb. Základné oblasti daňovej sústavy. Daň z pridanej hodnoty a jej vplyv na cenu. Daň z príjmov a odpisy hmotného majetku.