Jednorazové mzdy a doplatky miezd za minulé roky - Piršelová, Dagmar
Osobitný režim zdaňovania jednorazových miezd - 13. a ďalšie platy, odstupné, odmeny za vynálezy, pri životných jubileách, podiely na hospodárskych výsledkoch atď. - podľa zákona č.286/1992 Zb. demonštrovaný na príkladoch.