Bankovníctvo. 6 Likvidita komerčných bánk - Makúch, Jozef, 1953-
Základná podmienka podnikania komerčných bánk - zabezpečenie dostatočnej likvidity. Teórie likvidity. Manažment likvidity. Centrálna banka a manažment likvidity. Obchody centrálnej banky. Manažment likvidity v komerčnej banke. Vývoj likvidnej potreby. Analýza likvidity.